Lapset ensin-keräys

Lapset ensin –keräysvaroilla tuetaan MLL:n Tornion yhdistyksen toimintaa

Lapset ensin- keräys on Mannerheimin Lastensuojeluliiton vuosittainen valtakunnallinen keräys, joka toteutetaan 1.4.–15.5.2019. Keräyksessä MLL:n paikallisyhdistykset ja piirit keräävät varoja työlleen lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi. Kampanjalla muistutetaan, että jokaisella lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvaan ja, että MLL tukee vanhemmuutta paikallisesti lähellä perheitä.

MLL Tornion yhdistyksessä keräyksen tuotolla palkataan nuoria kesätöihin perheleikkipuiston ohjaajiksi sekä järjestetään lapsiperheille suunnattu tapahtuma.

Tornion yhdistyksen lipaskeräys on käynnistynyt 1.4. ja päättyy tiistaina 15.5.2019. Keräykseen voi osallistua myös tekemällä lahjoituksen lahjoita.mll.fi sivulla. LAHJOITA TÄÄLLÄ!

Lipaskerääjäksi voi ilmoittautua keräyksen loppuun asti Pauliinalle pauliina.hirsivaara@tornio.fi