Tapahtumat

MLL Tornio pyrkii järjestämään kerran vuodessa jonkin isomman tapahtuman lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Kerro toiveistasi ja ideoistasi palautelomakkeemme kautta!

Kuvia yhdistyksen tapahtumista

Siina ja Taikaradio-orkesteri:

Laulubussi matkustaa-konsertti

la 21.9 klo 15

Hannulan koululla (Viidankatu 22A)

Liput 5€ MLL Tornion jäsenille

8€ ei-jäsen
        alle 1-vuotiaat ilmaiseksi

Laulubussi starttaa ja pyörät ne pyörivät koko päivän. Siina & Taikaradio kutsuu koko perheen bussimatkalle, jossa kaikki on mahdollista ja kaikki pääsevät mukaan yhteiseen lauluun ja leikkiin!

Penkin alta voi löytyä salamatkustajia tai bussi voi viedä matkustajansa vaikka keskelle suurkaupunkia. Voit myös joutua keskelle sammakoiden lystikästä hyppelyä. Taikaradio-orkesterin akustisen lämmin ja innostava musiikki ilahduttaa kuulijaansa päivää niin tuttujen kuin uudempienkin laululeikkien sävelin!

Tervetuloa kaikki mukaan yhteiseen ja iloiseen musiikkiseikkailuun!

Infoa konserttiin tuleville:

Sisäänkäynti Hannulan koulun pääovesta (ns. pyöräpihan ovi). Ulko-ovet avataan yleisölle 14.15 ja salin ovet 14.45. Lippuja myydään myös ovella. Maksuvälineenä ainoastaan käteinen. Jäsenhintaisen lipun voi ostaa näyttämällä voimassa olevan jäsenkortin.

Ulkovaatteet ja -kengät jätetään toisen kerroksen käytävälle. Ensimmäisen ja kolmannen kerroksen käytävät eivät ole käytössä. Tapahtumassa ei ole kanttiinia. Konsertin kesto on noin 45 min.

Siina ja taikaradio-orkesteri: Laulubussi matkustaa-konserttiin lipun varaaminen (HOX! Lippujen ostaminen 19.9 lähtien vain Osuuspankin asiakkaille)

Liput varataan alla olevalla lomakkeella. Jos olet Osuuspankin asiakas, voit maksaa liput nettipankissa la 21.9 klo 13 asti. Jos olet jonkin muun pankin asiakas, voit varata liput lomakkeella ja maksaa ne konserttiin tullessasi käteisellä.

Lippujen hinta 5€ MLL Tornion jäsen (jäsenmaksu 2019 maksettu) ja 8€ ei-jäsen. Alle 1-vuotiaat ilmaiseksi.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.