Tapahtumat

MLL Tornio pyrkii järjestämään kerran vuodessa jonkin isomman tapahtuman lapsille, nuorille ja lapsiperheille.

Kerro toiveistasi ja ideoistasi palautelomakkeemme kautta!

Kuvia yhdistyksen tapahtumista

HERRA HAKKARAISEN SEITSEMÄN IHMETTÄ

Esitys tiistaina 5.2.2019 klo 18 Seminaarin koululla.

Liput 5€ MLL Tornion jäsen (v. 2018 jäsenmaksu maksettu)
         8€ ei-jäsen

Lippuja voi ostaa Perhekahvilasta 21.11.2018 klo 17-19 (Putaankatu 2) ja nettisivuiltamme lähettämällä ilmoittautumislomakkeen, vahvistusviestissä saat maksutiedot.

Nyt on onnea matkassa! Mauri Kunnaksen ikisuosikki Herra Hakkarainen osallistuu unissaan arpajaisiin ja voittaa matkan maailman ympäri. Koska peräkammaripojan äiti ei pääse matkaan, aukeaa Masa Marsullekin mahdollisuus tutustua maailman seitsemään ihmeeseen. Parivaljakko käy Egyptin pyramideilla, Italian pastapöydissä, tapaa Intian pyhän lehmän ja verryttelee Herra Hakkaraisen kanssa ikämiesnivelet vetreiksi kiinalaisella akrobatialla.

Mutta miten kestää tassulalaiseen kauravelliin tottunut pukinvatsa etniset herkut? Irtoaako Las Vegasin kuuluisimmalta rock’n roll -vuohelta Little McGoatilta boogie woogie? Ja mikä oikeastaan on maailman seitsemäs ihme?

Esitys sopii kaikille menevän musiikin, hauskojen hahmojen ja hupaisten tapahtumien ystäville. Ikäsuositus: päiväkoti- ja alakouluikäiset (3v. ylöspäin)

Käsikirjoitus: Mauri Kunnaksen alkuperäistekstin pohjalta Sami Rannila
Ohjaus: Jaakko Loukkola
Lavalla: Mikko Lamminen ja Kalle Tulander

Esityksen kesto n. 45 min, ei väliaikaa.

Herra Hakkaraisen Seitsemän ihmettä-esitykseen teatterilippujen varaaminen ja ostaminen

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.